Sagittarius

Kedves Olvasó!

Te is ábrándoztál már a csillagos ég alatt? Próbáltad őket megszámolni vagy alakzataikat megfejteni? Na és abba belegondoltál már, hogy a csillagok visszanéznek rád?

Cassy Gale korántsem átlagos lány, hiszen nem ember. Sagittarius, vagyis egy Földre hullt csillag utóda. Faja egyetlen okkal létezik: meg kell védeniük az emberiséget és mindent, ami jót és fényt hoz magával. Beleolvadnak a hétköznapi tömegbe, de elsődleges szabályuk, hogy valódi kilétük a Kívülállók előtt titokban maradjon.

Ám Cassynek ez nem elég.

Adott egy lázadó fiatal felnőtt nő, aki egész társadalmának elvárásaival és szokásaival szembe megy bizar érdeklődésével a Kívülállók világa iránt. Két életet él, de egyik sem lehet teljesen őszinte.

Meddig lehet gondtalanul titokban tartani azt, hogy kik is vagyunk valójában? Mikor ér utol a sors, ami az egyik oldal felé dönti a mérleg nyelvét? Melyik lesz ez az oldal?

Kövesd velem végig, ahogy a Sors Cassy Gale ajtaján kopogtat... majd keményen berúgja azt!Minden új fejezet csütörtökönként kerül ki az oldalra. Amennyiben ettől eltérés lenne, természetesen szólok nektek. ;)

Ne kíméljetek a véleményetekkel!

Kiegészítő novellák:

Ezüst Sárkány
Pandorai Csata


Sagittarius játékok:

Ki a kedvenc szereplőd? - Eredményhirdetés
"Ki mondta?" Kvíz


Szereplők:
Cassy GaleNathaniel BrentTerry FreemanPatrick WilliamSasha William

Lionel Hunter

Inaya HunterPenelopé HunterTheo AttkinsEthan McGarrett

2 megjegyzés:

 1. Hejhó! :D
  Na, ezt muszáj megírnom, most jutott eszembe, hogy az első kép egy csomó ideig volt háttérkép a még-nem-okos telefonomon. :D

  Moro

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D :D :D
   Minden út ehhez a sztorihoz vezetett téged az én legnagyobb szerencsémre! :D :D

   Törlés