Az Elhagyott

Helló Vándor!

Fel tudod idézni a madarak csicsergését? Ha lehunyod a szemed, akkor el tudod képzelni a vadregényes erdőket, a magasba törő hegyeket és a titkokat rejtő óceánokat? Érzed arcodon a simogató napsugár melegét? Tudod, milyen, amikor az esőcseppek kopogása az altatódalod?

El tudod képzelni, hogy mindez egyszer megszűnik létezni?

Kapzsik és nagyképűek voltunk: nem gondoltuk, hogy a jólét valaha is véget ér. Fájdalmat és sebeket okoztunk az otthonunknak, miközben vidáman mosolyogtunk, és elhitettük magunkkal, hogy mindez még meggyógyítható.

Nem így történt.

A tengerek fellázadtak, a tűzhányók életre keltek, a szél zabolátlanul tombolt, a föld pedig megmozdult – ezt a rettenetet nevezzük ma a Természet Tisztogatásának. Először városok, majd egész földrészek tűntek el úgy, mintha soha nem is léteztek volna. Olyan fajok pusztultak ki, amelyek most már csak legendákban jelennek meg misztikus lényekként. Néhány évszázad elegendő volt ahhoz, hogy minden régi elpusztuljon.

Majdnem minden.

Azok az emberek, akik csodával határos módon túlélték a Tisztogatást, az egyetlen megmaradt földrészen leltek menedékre, amit később Vaalbarának neveztek el. Ám ez most már nem csak az ő világuk volt. A katasztrófák hatására addig rejtőzködő lények bújtak elő barlangok mélyéről, sűrű erdők sötétjéből és az óceánok fenekéről. A természet gyermekei voltak ők, ám a Föld pusztulása ugyanúgy veszélyt jelentett rájuk is, mint ahogy az emberekre.

Akkor, amikor már az utolsó remény is veszni látszott, a kínkeservesen elsírt vagy némán maradt fohászok is meghallgattattak.

Az univerzum istenei megmentették a Földet, ám irányítását nem hagyták újra a halandó, gyenge és gyarló emberek kezében. Hűséges teremtményeik, a Lovasok felügyeletére bízták a megmaradt földrészt benépesítő fajokat: az embereket és a természet testőreit, a Védelmezőket.

Nekik kell egységbe kovácsolódniuk, ha élni akarnak. Nekik kell óvniuk mindazt, ami megmaradt a régiből és mindazt, ami újszülött még ezen a világon.Ha kíváncsiak vagytok Az Elhagyott történetére, akkor lessétek meg a történethez készült blogomat az alábbi linken:A fejezetek egyenlőre nem meghatározott időközönként érkeznek, de igyekszem következetes maradni, és mindig új túrára invitálni benneteket!

Ha kérdésetek van, tegyétek azt fel bátran itt, vagy Az Elhagyott blogon kommentben. :)FejezetekNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése