Kapcsolat

Kedves Olvasó!

Mindig nagyon kíváncsian várom az oldalról és a bejegyzésekről alkotott véleményedet.

Szeretnéd megosztani a gondolataidat a szereplőkről? Szívesen megtippelnéd, hogy mi fog történni a következő fejezetben? Esetleg ki tudod egészíteni a csillagokról szóló bejegyzéseket néhány érdekességgel? Ne fogd vissza magad, kommentelj bátran!

Ha nem valamelyik konkrét bejegyzésről szeretnél beszélgetni, hanem BÁRMI másról, akkor használd ki a Csevegőt és oszd meg véleményed mindenkivel! Kérlek, a kulturális kommunikáció szintjét tartsuk fent, ezért tartózkodj a trágár kifejezésektől és semmiképpen se becsméreld más véleményét.

Ha nekem szánt üzenetedet nem szeretnéd közszemlére tenni, akkor írd meg azt a csillagtortenetek@gmail.com email címre. Igyekszem a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.

Ha link cserével kapcsolatban keresnél meg, akkor kérlek vagy a Csevegőbe írj, vagy küldj egy emailt a fent említett elérhetőségre.

Facebookon is megtalálod az oldalt, ahol szintén lehetőséged van üzenetet küldeni a számomra. Az oldalsávban látható facebook ikonra kattintva elérheted az oldalt.
https://www.facebook.com/Csillagtortenetek/

Csillagos estét mindenkinek!


Kíváncsi vagy rá ki is vagyok én? Ki az a személy, akinek elborult elméje emberfeletti lényeket kreál, vagy akár egy egészen új világot hoz létre? Ha szívesen megismernéd a gondolataimat, véleményemet, megtapasztalnád milyen is az én szememmel látni a világot, akkor keresd fel másik blogomat, amit az alábbi linkre kattintva érhetsz el a leggyorsabban:


Köszönöm, ha szánsz időt a soraim elolvasására!

- Henna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése