Őszi hírek a csillagok között

Sziasztok csillagok!

El kellett búcsúznunk a nyártól, és vele együtt az oldal egyik fő történetétől, a Sagittariustól is - legalábbis egy időre. ;) Cassyék szerencsére nem örökre tűntek el, de tény, hogy szükségük van némi pihenésre. A legutóbbi események után ez aligha meglepő. :D

Bár a változtatás jogát szeretném fenntartani, előreláthatóan a folytatás 2019-ben érkezik majd hozzátok. Ne essetek kétségbe, nincs olyan messze az új év, és a blog csillagai addig is ragyogni fognak.


Az évből hátramaradt hónapokat szeretném részben az írástechnikai tudásom fejlesztésével tölteni, hogy a lehető legjobb minőségű írásokkal árasszalak el benneteket. Ehhez hozzátartozik - terveim szerint - rövidebb novellák írása, kihívások, feladatok teljesítése is. Ezekkel természetesen mind találkozhattok majd az oldalon, tehát attól nem kell tartani, hogy friss bejegyzések nélkül fog eltelni az ősz.

Ezen felül fontosnak tartom, hogy kellő időt szánjak a Sagittarius második részének dramaturgiájának kidolgozásra, annak érdekében, hogy izgalmas, gördülékeny, jól felépített történetet mutathassak majd be nektek.

Hasonló indokok vezérelnek, amikor azt a szomorú hírt is közlöm veletek, hogy Az Elhagyott címmel ellátott írásomat is szüneteltetnem kell, így az a weboldal egy ideig nem lesz elérhető. Bár elsőre lehet nem úgy tűnik, ennek azért van pozitív oldala is: olyan sok ötletem van még hozzá, hogy a történet, a környezet és a szereplők kidolgozása hosszabb időt vesz igénybe annál, mint amire elsőre számítottam. Továbbá - mivel szeretem megnehezíteni a saját dolgomat xD - változtatnom is szükséges az eddigi írásokon, mert néhány jellemzőt a további történet zavartalanabb folyása miatt muszáj módosítanom. Ennek ellenére most már olyan magaslatokban szárnyal a fantáziám, hogy a kiépített világba egyszerre több, összefüggő és különálló sztorit is berakhatok, szóval tényleg komoly terveket dédelgetek. Remélem, a tőletek most kért türelmet megháláljátok majd, ha elolvassátok Az Elhagyott végleges fejezeteit. :)

A másik általam vezetett blog, a Papírfecnik Hennától továbbra is az eddigiek szerint fog működni. Az ottani személyesebb hangvételű bejegyzések függetlenek a Sagittariustól és Az Elhagyottól is, így az utazási élményeimről, véleményeimről, kihívások teljesítéséről és egyéb, reményeim szerint érdekes témákról változatlanul olvashattok ott. Terveim szerint a következő hónapokban sűrűbbek lesznek az írásról, történet alkotásáról, karakterépítésről szóló írások, amik a saját tapasztalataimat tükrözik majd, úgyhogy érdemes lesz bizonyos időközönként meglesni az oldalt. ;)

Bármilyen kérdésetek van akár a változásokkal, akár a változatlan dolgokkal kapcsolatban, ne féljetek feltenni azt a bejegyzés végén kommentben, esetleg emailen vagy a blog chat felületén. Igyekszem minél hamarabb megválaszolni őket! :)

Csillagos estét kívánok nektek! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése