A Kihívás

Azok, akik esetleg már többször az oldalra tévedtek, bizonyára észrevették, hogy a jobb oldalsávba kikerült a mai napon egy kép, amelyre kattintva ti is eljuthattok a blogra, ahol szerintem szuper lehetőséget kínálnak arra, hogy gyakorold az írást.

Ha nem csak az iskolai fogalmazások erejéig foglalkoztok az írással, akkor tudjátok, hogy az íráskészség sok gyakorlással, elszántsággal és még több lelkesedéssel fejleszthető. Nyilván valaki azért kezdi el, mert hajlandósága van rá, mert szereti, kikapcsolja vagy csak lenyugtatja felborzolt idegeit. Bármi is legyen az ok, aki egyszer belekóstol a történet mesélés szépségébe, szerintem azonnal függő lesz. Az a fajta, akin az elvonó sem segíthet. Azonban fel kell tudnunk ismerni a gyengeségeinket is, hiszen csak ezután tudunk foglalkozni azzal, hogy feljavítsuk őket.


Éppen ezért szeretek belevágni egy-egy Penna gyakorlati feladatba, és pontosan ezért keltette fel figyelmemet a 300 Kihívás is. Miről is van szó? Nos, igazából pont arról. A szavakról.

A lényeg, hogy minden héten megadnak az oldal szerkesztői egy címet, ami ha megihlet téged, alkothatsz rá. A csavar az egészben az, hogy az alkotásod nem lehet sem több, sem kevesebb, mint háromszáz szó.

Szerintem ez rettenetesen izgalmas, és alig várom, hogy alkothassak rá. Természetesen az írásaimat itt is meg fogom majd osztani veletek. Ha ti is szívesen kipróbálnátok magatokat ebben a kihívásban, látogassátok meg az oldalt, olvassátok el a szabályzatot és az alkotás egyéb feltételeit, majd essetek neki a klaviatúrátoknak és engedjétek szárnyalni a fantáziátokat!

Osszátok meg velem, ha úgy gondoltátok belevágtok a feladatba! Minél többen alkotunk, annál több nagyszerű történetet olvashatunk, amelyeket mind ugyanazon cím ihletett! Alig várom! :)

Ó és egy kis apróság: szeretném felhívni a figyelmeteket, a harmincnegyedik heti címre! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése