Egy izgalmas beszélgetés

Sziasztok csillagok!

A blogok világa nem csak az önkifejezés miatt jó, hanem mert olyan jó embereket ismerhetsz meg, akik rettentő váratlanul, de annál magától értetőbben a támogatóiddá, a mentsváraddá, a barátaiddá, a hasznos tanácsok adóivá válnak. Ennek a gondolata mindig hálával tölt el.

Van egy személy, akinek a nevével már párszor találkozhattatok a blogon, hiszen lelkesen hagy megjegyzéseket és veti bele magát a játékokba. Nos, ennek a remek személynek szintén van egy blogja. A legelső, ami feltűnt és azonnal megfogott, hogy kitalált egy olyan műsort, amivel nem csak a saját oldalát töltheti meg izgalmas tartalommal, hanem egyben másoknak is segít.

Nos, nem húzom tovább a mézesmadzagot, természetesen Brukúról van szó, akinek a nevéhez az "Első bekezdés" blog köthető. Talán már ismeritek a "Talking blogs" műsort, amelynek keretein belül érdekes interjúkat készít más oldalak íróival.

Olyan szerencsém volt, hogy most én lehettem azaz illető, aki az érdekes kérdéseket megválaszolhatta!

Nagyon vártam már ezt a pillanatot, és benneteket sem szeretnélek tovább megváratni, úgyhogy kattintsatok IDE, és olvassátok el az interjút!

Természetesen, ha bennetek is felmerülne bármilyen kérdés, akkor nyugodtan tegyétek azt fel kommentben. :)

Csillagos estét mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Szia Henna,

    Mégegyszer köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást és hogy itt, az oldaladon is kitetted.

    Öröm volt veled dolgozni és magam is úgy vártam a válaszaidat, mint kis gyerek a karácsonyt. :D

    Puszi
    Brukú

    VálaszTörlés