Új év, új hírek!

Sziasztok csillagok!
Forrás: Pinterest

Remélem mindenki szeretettel, nevetéssel, forralt borral és sok-sok édességgel vette magát körül az ünnepek alatt és így örömittasan vágott neki ennek a lehetőségekkel teli új évnek!

Én sem vesztem el, annak ellenére, hogy az utóbbi napokban/hetekben úgy tűnhetett. Egy csodálatos helyre sikerült elutaznom, aminek egyetlen szépséghibája (vagy lehet, hogy a legnagyobb szépsége - még nem döntöttem el :D ) az volt, hogy korlátozottan tudtam a világhálóra lesni. Ennek következményeként sajnos a blogra sem volt alkalmam és lehetőségem posztolni, de nem kell aggódnotok:

A CSILLAGOK 2018-BAN IS RAGYOGNAK!

Így tehát természetesen folytatódni fog a Sagittarius történet, terveim közt szerepel azonban több novella írása, továbbá egy új regény alaposabb kidolgozása és közzététele is. Tele vagyok ötletekkel és reménnyel, hogy mindet meg is tudom valósítani.

A nap azonban minden kívánságom ellenére még mindig csak huszonnégy órából áll. Mivel tegnap este is még csak hazafelé zötykölődtem az autóban, ma pedig már a kollégáimat örvendeztettem meg finom szuvenírekkel, ezért sajnos ezen a héten csütörtökön még nem fog kikerülni a soron következő, azaz 16. fejezet.

Töredelmesen bevallom, hogy az év első néhány napja nálam abszolút a "Kapjuk össze magunkat!" kategóriába esik és igyekszem minden előző évi dolgot lezárni. Ehhez azonban idén - többek közt az utazás miatt is - több időre van szükségem.

Forrás: Pinterest
Bízom benne, hogy megértéssel fogadjátok a hírt és higgyétek el, ebben az évben még rengetegszer meg fogom hálálni a mostani türelmeteket! :)

Egyetlen kérésem lenne felétek. Sötétítsetek be a szobátokban egy percre. Menjetek az ablakhoz. Húzzátok el a függönyt. Nézzetek fel az égre és keressetek akár csak egy csillagot, ami azért erőlködik, hogy TE gyönyörködhess a fényében.

Látjátok, van ami nem változik amíg világ a világ: az égbolt ezernyi szépséget hordoz magában és még sokszor ennyi titkot rejteget! ;)

Csillagos estét!

2 megjegyzés:

  1. Szia Henna!

    Azonnal és most! Ez az én jelszavam! Azonban beloptad magad a szívembe, így meghajtom fejem és várok türelemmel! (Nem sokáig:))

    Remélem valóban kipihented magad, teli vagy energiával, amit a varázslatos történet fonalánsk szövögetésébe fordítasz!

    Nagyon várom a folytatást!

    Üdv,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Abigél! :D

      Igazán remélem, hogy nem kell többször megvárakoztatnom téged és a többi olvasót! ;)
      Az utazás csodálatos volt, de elég aktív, úgyhogy nem éppen a kipihent jelzőt használnám most magamra, de az energiámat így is igyekszem a történetekre fordítani. Már ami marad a munka után persze ;) :D

      Köszönöm a megjegyzésedet!

      Henna

      Törlés